Domů | Zprávy | Kvalitní instalatérské služby pro vaše projekty | Spolehlivý partner

24 Květen 2023, 11:45 | PRAHA

Kompletní instalatérské a topenářské služby pro tři elegantní RD v projektu Vily Chuchle.

V atraktivním prostředí pražské Chuchle, konkrétně v ulici Na hvězdárně vyrostl nový moderní bytový komplex. Jedná se o developerský projekt Vily Chuchle, který zahrnuje vilové novostavby a pozemky připravené pro budoucí výstavbu.

V nabídce jsou vily dispozic od 4+kk až po 7+kk o užitné ploše od 184 m2 do 346 m2 a z jejich teras je nádherný výhled na protější břeh Vltavy a na Chuchelský háj.

Atraktivní bydlení s kvalitním a energeticky úsporným systémem vytápění.

Ve třech vilách tohoto projektu jsme realizovali montáž podlahového topení, rozvody vody, kanalizace a topení. Zajistili jsme dodávku kompletního řešení instalací od základní kanalizace až po zprovoznění tepelného čerpadla a nastavení senzorů. Díky našim znalostem a dovednostem jsme vytvořili optimální prostředí pro efektivní regulaci tepla a pohodlí v těchto vilách. Naše instalatérské a topenářské služby nejenže zaručují skvělou kvalitu a spolehlivost, ale také odborné poradenství. Jsme tým odborníků, který je vždy připraven odpovědět na otázky a nabídnout vhodná řešení přizpůsobená potřebám našich klientů.

Výsledkem naší práce jsou plně funkční a energeticky úsporné systémy, které zajišťují pohodlí a komfort v těchto vilech. Jsme hrdi na naše instalatérské a topenářské služby a rádi jsme přispěli k úspěšnému dokončení tohoto projektu.

Projekt staví developerská společnost viter mono s.r.o. a za návrhem jedinečného architektonického řešení stojí architekti z ateliérů A69